Årskurs 7-9

Ungdomar-3.jpg

Närvaro

Vi kan närvara i korridorerna, och finnas tillgängliga för samtal.

Studiebesök i kyrkan

Studiebesök för klasser om:

- Traditioner och symboler

- Kristen tro och kyrkans liv med utgångspunkt i det kristna påskfirandet

Adventssamlingar
med julkrubba

Vi berättar om traditioner och riter kring advent och jul. Vi sjunger även några av de vanligaste advents- och julpsalmerna tillsammans.

Ungsam

Vi medverkar i gruppen UNGSAM -

en samverkansgrupp med polis, socialkontoret, skola och fritidsgårdar.

Livskunskap/

Värdegrundsarbete

Samtal kring olika teman, som t ex Mod, självkänsla och empati! Eleverna får tillsammans diskutera dessa ämnen och genom praktiska övningar fundera över vad de egentligen innebär. Lokaler: S:t Eskils kyrka i Handen,
Vendelsö kyrka eller i er skola.

Årskurs 7 och 8

Vi informerar om konfirmation och berättar om de olika spännande alternativ som Österhaninge församling erbjuder. Givetvis svarar vi på de frågor som eleverna har kring konfirmationen.

Alla aktiviteter för din klass hittar du här!

Aktiviteterna blir fort fullbokade så var ute i god tid. Det går även att boka till nästa termin.

Bokning och frågor

Henrik Stenman 08-555 670 74