Förskolan

Forskolan-2.jpg

Advent och jul

Julkrubba

Adventssamlingar med visning av  julkrubban. Vi sjunger även kända
jul- och adventspsalmer och sånger.

Abrahams barns julkrubba

Krubban visas i Brandbergens bibliotek. Kristen och muslimsk tradition om Jesu födelse. Ett samarbete mellan Svenska kyrkan, Islamiska föreningen i Brandbergen och Brandbergens bibliotek.

Julspel 4-5 åringar

Med hjälp av drama/teater berättar vi historien om hur stjärnan visade vägen och Maria födde sin son i stallet.

Påskens händelser

Påskspel

Vi erbjuder ett spännande påskspel som rymmer både komedi och dramatik. Ett levande drama som på ett enkelt sätt förmedlar påskens innebörd för barnen.

Besök i skolan

Vi kommer gärna och besöker er i skolan och berättar om påsken och varför vi firar den, utifrån kristendomen.

Programmen tar ca 30-45 minuter.

Aktiviteter för din klass
hittar du här!

Boka i god tid

Aktiviteterna blir fort fullbokade så var ute i god tid. Det går även att boka till nästa termin.

Bokning och frågor

Karin Lind 08-555 670 44