Gymnasiekonfirmation 2017

För dig som går på gymnasiet och ännu inte är konfirmerad.

Gymnasiekonfa-bildcollage-4.png

”...vi kunde prata om svåra
och allvarliga saker men också skratta tillsammans.”

” Det är en HELT annan sak att vara i Auschwitz, än att läsa om det i historieböcker.”

”Det var ett äventyr som jag

inte kommer att glömma.”

Livets resa genom tid och rum

Vår värld visar inte alltid upp ett vackert ansikte. Rasism, våld och orättvisor finns omkring oss. Det gäller att finna vägar för godheten.

Resa till Auschwitz

Tillsammans gör vi en resa genom historien och livet, i Sverige och Polen, där vi bland annat besöker Auschwitz, det största av Nazitysklands koncentrations- och förintelseläger. Vi träffas 19-21 juni kl 9-16 i S:t Eskils kyrka i Handen och reser till Polen 14-18 augusti 2017.

Som konfirmand får du nya insikter – och nya vänner.
Du får lära dig mer om kristen tro, fundera över dina egna värderingar, vem du är, om du tror på Gud. Det är högt i tak för egna tankar – och massor av roligt!

1 500 kronor.
Vid behov finns det möjlighet att söka stipendium.

Kontakta Anna Gyllstedt

Anmäl dig senast