Jordbro kyrka

Jordbro-kyrka.jpg

Jordbro kyrka vill vara en mötesplats och en kraftkälla för dig som bor eller vistas i Jordbro. Vi vill visa på Jesus mitt i den verklighet vi lever i. Erbjuda gemenskap och aktiviteter, sprida glädje och hopp för både ung och gammal.

Jordbro.jpg

Tillsammans med andra vill vi vara med och forma ett livskraftigt Jordbro. Vi vill finnas till för människor och vara en kyrka för varje dag i livet - en var dags kyrka, som man går med lätta steg ifrån och gärna vänder tillbaka till!

Barn-Jo.jpg kaffekopp-hander.jpg

Musikalgrupp-Jordbro-liggande.jpg

Barn och familj

Jordbro kyrka har både fasta och öppna grupper. Här finns möjlighet att knyta kontakt med andra föräldrar. Barnen får känna glädje, trygghet och gemenskap i lagom stora grupper och lära känna kyrkans tro, kultur och traditioner. Barnen är värdefulla och viktiga i vår verksamhet!

Mötesplatser

Här finns flera olika mötesplatser för dig som är dagledig. Café Tisdag med kaffe och gemenskap varannan tisdag, Torsdagsgruppen med handarbete, kaffe och gemenskap varannan torsdag, Soppa på musik en gång i månaden som erbjuder sopplunch och olika musikprogram.

Musik och körer

Sång och musik har en given plats i Jordbro kyrka. För barnen: Minisången och gruppe Lek, pyssel och sång och för de vuxna kyrkokören Audite. Vill du delta med ditt barn i någon grupp eller sjunga i kyrkokören, hör av dig till oss!

Jordbro kyrka

Moränvägen 17, 137 64 Jordbro

Österhaninge församling
Box 113, 136 22 Haninge

Telefon vx 08-555 670 00

Telefontid

Måndag-fredag kl 8.00-17.00

Läs mer om

Gudstjänst firas söndagar jämna veckor kl 16.00.
Ca en gång i månaden firar vi småbarnsgudstjänster.