Ungdomsverksamhet våren 2017

Kyrkan ska få vara en plats där alla känner sig välkomna och får vara sig själva. Vi vill kunna erbjuda dig bra och spännande aktiviteter. Det ska inte vara ekonomin som styr om man ska ha roligt. Kyrkan ska vara en plats för ungdomar och vuxna att träffas i och diskutera små och stora saker i livet.

Du är välkommen till vilken grupp du vill oavsett i vilken del av församlingen du bor. Kolla in ungomsverksamhetens egen hemsida: www.ungihaninge.nu

S:t Eskils kyrka

ungdomar-skylt.jpg

Vendelsö kyrka

Scarlet-Blue.jpg

Konfirmationsfilm

UGH - Unga i Guds Hjärta från 14 år

Onsdagar kl 17.30-21.30. Start 23/8

Fika, Gud & schysst gemenskap.

Kom och spana in S:t Eskils ungdomsgrupp. Vi har lite olika program som även du kan vara med och utforma. Det kan vara filmvisning, matlagning, lekar, diskussioner, bibeldrama eller någon kul utflykt på programmet. En skön blandning av lek och allvar utlovas! kl 18.30 firar vi mässa tillsammans!
Ledare: Elin Kornsäter

Ung i världen

Är du intresserad av att engagera dig internationellt inom Svenska kyrkan?Utbytesprogrammet Svenska ungdomar i åldern 18-30 år får dela vardag under tre månader med människor i någon systerkyrka eller partnerorganisation till Svenska kyrkan. Svenska kyrkan tar även emot ungdomar från utlandet. Sista ansökningsdag är 1 mars varje år för utresa tre månader kommande höst.

QV Ungdom från 14 år

Torsdagar kl 18.30-21.30. Start 31/8

När man är ung behöver man åtminstone ett ställe där man får vara sig själv fullt ut utan krav från skola, kamrater eller familj. Till oss är du välkommen och accepterad precis som du är. Ledare: Henrik Stenman

Bandkvällar

Vissa fredagar kan du lyssna på bra, roliga och coola lokala band som spelar på kyrktorget i Vendelsö kyrka.

Vill du själv delta under kvällen med musik eller annat praktiskt arbete,
ring Henrik Stenman.

Ungdomskör
från 13-19 år

Tisdagar kl 18.30-20. Start 23/8

Med en hög ambitionsnivå kommer vi att sjunga en blandad repertoar, där vi kan utvecklas både musikaliskt och sceniskt.
Körledare Marie Lee Sylvendahl

Funderar du på konfirmation?

I Haninge har vi år efter år konfirmander som är nöjda med sin konfirmandtid. De flesta som konfirmerats är helt överens – det bästa med konfirmandtiden är att få nya vänner för livet, dela roliga upplevelser och få prata om det som verkligen betyder något. Konfirmation handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor. Ta chansen du också!

Det finns många alternativ

Konfirmationstiden kan se ut på olika sätt. Du kan åka på olika läger eller ses på träffar i kyrkan.

Oavsett vilken församling i Haninge du bor i kan du välja fritt bland alternativen.

Be en bön via nätet

Skriv dina egna böner och läs vad andra människor ber om.

Hemsida

Bloggen

Elin-Wikstroem.-Foto-Magnus-Aronson-2.jpg

Stort grattis till Elin!