Vega

MinnBorgerligt-alternativ.jpga Bibbi, Minna och Eva-Lisa

Hej du som bor i Vega!

Österhaninge församling planerar för verksamhet i den växande Vegastaden om några år. Redan nu finns vi lite mer mobilt i området för att vara tillgängliga för och lära känna dig som bor i Vega. Kanske har du redan träffat oss på torget i korsningen Barents väg/Vardövägen. Vi finns där några lördagar varje termin och bjuder vi på fika och aktiviteter för barnen och har försäljning av Fairtrademärkta produkter. Vi hoppas på att få möta många nya och gamla Vegabor!

Under hösten möter du oss följande datum: 16/9, 14/10, 11/11, 9/12 kl 10-13.

Vi lyssnar gärna på dig!

Vad har du för förväntningar på kyrkan och vilka önskemål finns om verksamhet i Vega? Hör gärna av dig till oss!

Välkommen till övrig verksamhet i din församling!

Välkommen att delta de i gudstjänster och verksamheter för både barn och vuxna som finns i kyrkorna i Vendelsö, Handen eller Jordbro!

Vi ses i Vega! Hälsningar Minna, Karolina, Eva-Lisa och Bibbi.

Gilla gärna Österhaninge församling på Facebook

Torget.jpg

torget i korsningen Barents väg/ Vardövägen.

Kontakt Minna Huhkamo, präst
08-555 670 11.