Lediga jobb

Den 1 januari 2018 bildas Haninge pastorat.
I pastoratet ingår Dalarö-Ornö-Utö församling, Västerhaninge-Muskö församling och  Österhaninge församling.

Pastoratet ligger söder om Stockholm och utgör  en kreativ miljö där storstad möter landsbygd och där olika kulturer möts. Vi vill utveckla kyrkan till en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag. I pastoratet bor 86 000 människor varav 45 000 är medlemmar i Svenska kyrkan.

Inom kyrkan finns många spännande arbetsuppgifter och många yrken representerade. Församlingens huvuduppgift finns inom områdena gudstjänst, undervisning, diakoni och mission. I gudstjänsten är flera yrkesgrupper inblandade liksom vid dop, vigslar och begravningar. Det finns barn- och ungdomsgrupper, körer och konserter, studiecirklar och samtalsgrupper, skol- och fritidsverksamhet. Församlingen har också ett stort socialt arbete och som stöd för det utåtriktade arbetet finns tjänster för administration och information.

Barbro-barn.jpg

För närvarande har vi inga lediga tjänster